Agilitytræning i ridehal

Jeg er så heldig at få en plads til Kopy til agilitytræning i en ridehal, hvor border collie klubben har træning. Ridehallen er ret så stor, så der er plads til at sætte fire banesektioner op. Underlaget er også ret fedt, fjedrende uden at være tung 🙂

Når vi har trænet udendørs, har Kopy ikke været interesseret i de andre hunde og da slet ikke at løbe efter dem på de andre baner. Men her i ridehallen er banerne stillet tættere og der er flere hunde og også erfarne hunde (som løber stærkere og som gør mere). Vi skulle starte på en sektion midt i ridehallen – alle de hunde, der stormede forbi – tæt på… Det fik til at snurre rundt, for han skulle holde øje med dem alle. Så da jeg skulle sætte ham af foran et spring, vendte han sig om – og jeg må indrømme, at jeg mistænkte ham for at ville løbe hen til de andre hunde 🙁
Da vi først fik startet, så gik det fint – han løb ikke væk fra mig, men var helt tændt på at arbejde 🙂

Senere var Kopy mere afslappet og han holdt ikke øje med de andre mere – han kunne endda gå en flot lineføring 😉