Video fra agilitytræningen

Jeg har lige fået et par videoklip af Peter, der filmede Kopy til agilitytræningen. Og se da bare, hvor dygtig han er blevet 😀

Det er nu lidt sjovt at se sig selv – jeg ser ikke ud til at leve op til det, jeg altid prædiker: “Slap af, løb og tro på det”. Ja, det er jo tydeligt at se, at da jeg trækker skulderen frem og derved mister forbindelsen til Kopy, så rev han (en lille undskyldning er, at han slet ikke er vant til at springe 55cm i ridehallen). Det er første gang jeg prøver at tage imod Kopy over et spring, og det er jeg ikke lige så hurtig til at vise ham 😉

[youtube

Anden bane går helt fint – det var bare ikke meningen, at Kopy skulle i tunnellen anden gang han tager den, men jeg er da glad for, at han selv søger forhindringerne – dog skal Kopy lige i pit og tankes op undervejs 😉

[youtube