Slalomtræningen er i fuld gang

Jeg har været lidt små-sløj de sidste par dage og måtte melde afbud til agilitytræningen… Jeg har ikke kunnet tage så langt hjemmefra, så det er heldigt, at jeg bare skal gå få meter for at komme i parken, hvor jeg kan stille slalompindene op. Så nu har Kopy fået trænet slalom tre dage i træk 🙂

Jeg har helt selv fabrikeret et bånd med snøreringe placeret med 60 cm afstand. Det bare lige er til at stikke pindene i ring-hullerne i båndet og vupti er slalompindende stillet op på en lige række – ja, jeg er lidt stolt af mig selv 😉

Første dag havde jeg kun Kopy med ud, men han havde svært ved at koncentrere sig, da mange af legekammeraterne dukkede op, men sværest var det, da en mand gik tur med både sin hund og kat – det kunne Kopy ikke forstå.. men det lykkedes til sidst at få ham til at koncentrere sig om slalomtræningen.

Igår tog jeg også Elliot med, og sendte ham igennem slalompindene et par gange.. Kopy sad helt stille og kiggede op Elliot. Da det blev Kopy’s tur, tog han pindene i fuld fart og med den rigtige rytme – det var som om han lige havde afkodet Elliot 🙂

Pindene står stadig i en vinkel, men står på en lige række. Pindene står nu næsten oprejst. Jeg træner at sende ham:
* lige på fra lang afstand,
* at skifte side bagved, når han er sendt ind,
* at skifte side foran ham (tage imod),
* sende ham ind fra venstre side,
…den højre side er sjoftlet lidt nu.. nu vil jeg bare have, at han får lært slalom og så tager vi og træner indgange fra den højre side senere…

I dag virkede Kopy til at synes det var enormt sjovt at bevæge sig igennem pindene, for han satte farten yderligere op og var ikke meget for, at Elliot skulle løbe igennem slalompindene. Så med et hyppigere træningsinterval er der sandsynlighed for, at Kopy snart har lært slalom… men det er jo også bare næsten et år siden, han blev introduceret for alléen 😉