DAL bane nr 2

I dag har vi løbet DAL bane nr 2 i VAS. Banen er tegnet af Allan Hansen og som så ofte med Allan’s baner, så er der mange fælder, hvor forhindringer man ikke skal tage står tæt på dem man skal tage – men banen har også et rigtigt godt flow.

Da jeg gik banen tænkte jeg, at den er alt for svær for det niveau Kopy er på nu – og det viste den sig også at være 😉

Alligvel gik det meget bedre end jeg havde forventet. Vi klarede os igennem mange svære passager, men anden gang Kopy skal i tunnellen, faldt valget i stedet på A-brættet, der stod lige ved siden af. Vinklen til slalomindgangen var også lidt for svær og Kopy startede i anden port. Men resten gik bare rigtigt godt 😀

Da jeg ville gå Kopy af, mødte vi Felicia med Zorro og da Kopy så Zorro, løb han foran ham og begyndte at lave rejehop (hoppe sidelæns foran hunden for at få den til at lege) – Zorro ignorerede Kopy og de to gik så bare og hyggede sig sammen. Skønt 🙂

Billedet herunder er fra DGI stævnet sidste weekenden. Længdespringet er længere end Kopy lige forventede, så han strakte sig så langt han kunne for at komme over – læg lige mærke til, at man kan se trædepuderne 🙂

Kopy, flyyyyv