Afslutning i lydighedstræningen

I mandags var sidste træningsgang i lydighed inden sommerferien. I stedet for almindelig lydighedstræning fik vi en masse andre opgaver.
Kopy finder pølser i spand med vandFørst skulle vi gå spor med bind for øjnene – og her må man jo bare stole på, at hunden går sporet (det var første gang Kopy har gået et spor lagt af en anden person, men han gjorde det alligevel rigtigt fint 🙂 ).
Derefter skulle vi lave feltsøg – Kopy finder genstanden i løbet af 4-5 sekunder – men mit store problem er at få ham til at aflevere det til mig med det samme. Så her måtte jeg huje, juble og lige gemme mig i det høje græs, og så kom Kopy ud med genstanden – så alt i alt brugte vi 17 sekunder.
Tredje øvelse var at gå lineføring forbi en masse spande, hvorpå der var lagt en coctail pølse.. det klarede vi ikke så godt – Kopy har jo lært at løbe hen til spande i alverdens størrelser og tage godbidden derpå – så det mente han også denne øvelse gik ud på… han nåede at snuppe to pølser – og det gik så hurtigt – som han er udstyret med et støvsugerrør 🙂
Fjerde øvelse gik ud på, at hunden skulle finde to cocktailpølser i en spand med vand. Den øvelse er en af Kopy’s favoritter – han stikker gerne hovedet ned i vandet – så man hører luftboblerne – og snupper pølserne 🙂
Sidste øvelse gik ud på enten at sende hundene over tre spring eller under – og hvis hundene sprang under, skulle vi kravle under – og omvendt. Kopy sprang over springene, og jeg kravlede under – svært at få måsen med uden at vippe pindene ned 😉

Det var en rigtig hyggelig dag – afsluttet med lækkert hjemmebagt brød og masser af ost og pølser – uhmmm 🙂