En tur i Dyrehaven og på Bakken

Det slog mig pludselig, at jeg ikke har været på Bakken med hundene i år. Så nu hvor vejret er så fantastisk, var det jo lige en god dag til at gå under skyggerne af træerne i Dyrehaven og smutte ind på Bakken og få en is 😀

Jeg lokkede Lone med Fabi med på turen. Der var ikke mange mennesker i Dyrehaven, men en del på Bakken. Alle hundene opførte sig eksemplarisk på Bakken! De gik stille og roligt ved siden af os i mylderet af mennesker, klapvogne, toge, m.v. Kopy ville hellere ud i Dyrehaven, så da jeg stod og ventede på, at Lone kom tilbage med is til os, sad Kopy med retning væk fra Bakken. Men alligevel lykkedes det ham at komme i kontakt med nærmest alle, der gik forbi – han sendte dem vist bare et: jeg-vil-så-gerne-klappes-blik 😉

Da Lone vendte tilbage, havde hun en kæmpe is med til mig. Jeg kunne slet ikke spise det hele. Da jeg var mæt, så det egentlig ikke ud til, at jeg havde spist af den! Isen skulle jo ikke gå til spilde, så jeg tænkte, at jeg kunne lade hundene dele den – Elliot kunne slikke på den og så Kopy… meget, meget naivt tænkt – da jeg præsenterer Elliot for isen, gaber han over den med hele sit krokodille-tandsæt og bider vaflen i stykker. Jeg prøver at få ham til at slippe – men han nægter, så det ender selvfølgelig med, at der er is over det hele – på hundene, min hånd, mine sandaler, snore og halsbånd – lækkert. Det lykkedes mig dog at fravriste Elliot noget af vaflen, så Kopy også kunne få en smagsprøve. Doh 😀

Denne gang var heller ingen undtagelse – jeg blev igen spurgt, om mine hunde er karelske bjørnehunde… hmmm.. og Kopy der ellers nærmest er pelsløs 😉