En tur til Liseleje

Igår var Lene og jeg i Liseleje og gå en tur med hundene. Vejret var skønt, dog lidt blæsende. Hundene synes det er et fedt sted at gå tur – ja, der er mange lege, man kan finde på 😉

Kopy er nu sprængfyldt med energi. Han fandt på en sjov leg – og det var at løbe op på toppen/taget og hoppe ud over kanten og ned. Som I kan se, blev han mere og mere modig og turde springe længere oppe fra og længere ud 🙂

Men selvom Kopy havde brugt en del energi på at springe – ville han gerne have Toxy til at lege med ham. Så han hoppede rundt og gik helt i selvsving – men ak, selvom Kopy var temmelig vedholdene, fik det ikke Toxy til at lege.

Strand og vand har en stor tiltrækningskraft på hundene. De elsker at bade 🙂 Heldigvis var der en del høje bølger, så hundene var ikke længere ude end hvor vandet nåede maven. Så jeg slap for kolde og våde hunde.

Ja, det er det jeg mener med, at de er elsker stranden – se bare deres ansigtsudtryk 😉