Her er lidt tomt…

…i huset uden min trofaste følgesvend gennem 12½ år.. For at gøre en rigtig lang historie kort, så savner min mor lidt liv i huset. Vi aftalte derfor, at Elliot skulle prøve at flytte hjem til min mor, som han elsker højt. Bliver han glad for at være der (uden Kopy og jeg), så er det et alletiders sted, hvor han kan nyde sit otium i fulde drag – masser af luftemuligheder, ene-hund igen og han vil få al opmærksomheden 🙂

Nu har Kopy og jeg været alene i to dage. Når vi kommer hjem fra en gåtur, løber Kopy ind i stuen for at se, om Elliot er der. Elliot snorker højlydt og smider sig larmende ned, men jeg havde nu ikke troet, at den manglende larm om natten, kunne vække mig 😉

Jeg må godt nok sige, at det føles tomt uden Elliot. Men jeg ved han vil få det rigtigt godt hos min mor – hun er ikke så længe væk om dagen, som jeg er. Og han vil ikke blive ked af det, når han ser mig tage til træning med Kopy og han ikke kan komme med. I stedet vil det være ham, der er i centrum – hvilket han jo nyder 🙂