Kan jeg få 2008 tilbage igen?

Her er det nye år kommet lidt skævt fra start.. den 31/12 var jeg bare ude og træne lidt lydighed med Kopy og gå en tur. Den 1. efter en morgenluftetur og en efterfølgende lur, støttede Kopy ikke på det ene bagben.. mærkeligt, for jeg har ikke set, at han skulle have lavet noget på gåturen, der kunne give en skade.. men der er meget kuperet, hvor jeg lufter, så måske har han trådt ned i et hul eller noget, da han løb rundt.. Når han først er gået lidt varm, er der intet at se, men så snart han har ligget ned, så støtter han ikke helt på benet.. Så vi starter året med at tage det lidt med ro – altså luftes korte ture i flexline.. det passer ikke helt Kopy – men når det nu skulle være, så passer det mig fint, at det er på denne tid af året, at det skulle ske – det er da godt nok hundekoldt at lufte hund i disse dage 😉