Udfordringer på gåturen

Det kan være lidt svært for Kopy, der er vant til 1½ times gåtur uden snor om eftermiddagen, at skulle nøjes med en gåtur på en 20 minutters tid i flexline. Flere gange har han sat afsted i stor fart, men har lige glemt, at han har mig på slæb – så et par gange, har jeg snurret rundt som en anden snurretop 😀

Men 20 minutters gåtur gør ham slet ikke træt, så jeg har givet ham lidt forskellige udfordringer på gåturen – nemlig at balancere på alverdens ting. Det får han ikke pulsen op af eller bliver forpustet, men får ham til at koncentrere sig og bruge nogle andre muskler end når han bare traver rundt.

Jeg har fundet ting, der er stejle at komme op ad, eller smalt, så han nærmest går på line.

Her er et billede af Kopy, der er klatret op på et stort væltet træ, hvor han står med vægten på forbenene. At give ham disse udfordringer på gåturen, har gjort ham mere træt og glad – og han synes det er sjovt 🙂

Kopy på toppen af et væltet træ

Kopy på toppen af et væltet træ