Hjerte-/lungeorme behandlingen er nu slut og hvad så?

Kopy har nu fået den sidste pille i denne omgangs behandling af hjerte-/lungeormene. Fra næste weekend skal der igen samles ind til prøver, så vi kan se, om der stadig er flere tilbage. Jeg har besluttet mig for at få Kopy’s hjerte og lunger røntgen-fotograferet, for så ved dyrlægen og jeg, om han har taget skade af at have haft hjerte-/lungeorm så mange gange. Jeg synes det er rart at vide, så jeg ved, om han kan tåle at træne og i givet fald hvor meget han kan tåle.

I mellemtiden har min dyrlæge haft kontakt med den førende specialist, indenfor hjerte-/lungeorme-området, på landbohøjskolen. Specialisten anbefaler at Kopy to gange om året skal på en hjerte-/lungeorm-kur og hver måned skal have en Advocate pipette – og derudover skal der afleveres prøver når der er højsæson for hjerte-/lungeorm – og det er juni og oktober. Og sidste anbefaling er at finde nye luftesteder.
Ja, det har jeg allerede gjort. Det er lidt surt nu hvor jeg bor klods op af et fredet område, hvor der må være løse hunde. Men Kopy’s helbred kommer i første række.

Er lidt spændt på resultatet af prøverne og røntgenbillederne – håber de er ok, så vi kan komme igang med træning igen 🙂