Motion og træning er så småt påbegyndt

Kopy keder sig efterhånden temmelig, temmelig meget.. han har fundet det bedste trick til at fortælle mig, at han gerne vil have opmærksomhed – nemlig at lægge hovedet på tastaturet på min bærbare 😀

Kopy med hovedet på tastaturet

Kopy med hovedet på tastaturet

Ellers er han begyndt på at sige nogle pibe-lyde. Når jeg kigger hen på ham, holder han op.. så nu har han fundet på, at holde øjnene lukkede, så han ikke kan se jeg kigger på ham – og så åbner han lige øjnene på klem for at se, om jeg kigger 🙂

Og sidste nye påfund er at slikke på min skærm på den bærbare 😮

Så siden weekenden har Kopy fået lov at løbe frit igen – så vi har gået nogle ture på en halv time til tre kvarters tid. Men det har ikke hjulpet så meget på kedsomheden.

Efter at have snakket med dyrlægen, som fandt det ok at lade Kopy så småt starte op på træning og motionering igen, når han ikke har nogle symptomer og virker frisk – tog vi til agilitytræning igår aftes. Vi løb en sektion på 11 forhindringer to gange, og en sektion på 6 forhindringer en gang. Men Kopy var så glad – han synes ihvertfald selv, at han var en stjerne 😉 Men bedst af alt.. han var dejlig træt bagefter 😀