Tillykke tillykke – Elliot bliver 13 år i dag

DKLPCH DKELCH DKSPCH DKAGCH SELPCH SESPCH SEAGCH Solfari's Elodea Elliot fylder 13 år

I dag fylder min ubeskrivelig dejlige gamle hund 13 år. Det er helt vildt, at der allerede er gået så mange år! Det er nok så svært at forstå, fordi det jo ikke er en gammel hund, man kigger på – Elliot holder sig så fantastisk flot; han er slet ikke blevet grå-sprængt i ansigtet og bevæger sig stadig smidigt.

Elliot har fået “opdraget” min mor til at kaste med pinde på næsten hver gåtur. Elliot er også god til at fortælle min mor, når han synes de skal gå en anden vej på turen – så imiterer han betonklods – umulig at flytte 😉

Flere har spurgt, om ikke jeg ville have Elliot hjem igen, nu hvor Kopy er borte. Men selvom jeg hele tiden har savnet Elliot en del, så nænner jeg ikke, at han skal flytte igen. Elliot har det fantastisk godt hos min mor – han er så glad og min mor kan dække en gammel hunds behov. Og når jeg får en ny hund, vil det være synd for Elliot – så vil han igen føle sig tilsidesat. Så er det bedre for ham, at han er alenehund, der får al opmærksomheden – ikke bare af min mor og far, men af hele landsbyen 😀