Elliot på besøg

Elliot har været på besøg i nogle dage – hvor er det bare dejligt at nusse ham igen 🙂

Jeg var lidt spændt på, hvad han vil sige til husets nye beboer, Sookie – for vores lufteven bryder sig ikke meget om hende (dog som den eneste), så jeg frygtede lidt, at Elliot også ville synes hun var for meget – på sine gamle dage, bryder han sig ikke om, at hunde omkring ham er for vilde og er lidt bekymret for, om de løber ind i ham.
Da Elliot ankommer, kommer han løbende imod mig og Sookie løb imod ham. Han kigger på hende, men fortsætter hen til mig og kommer med sin søløve-hilsen. Sookie tror der er fest i gaden, så hun hopper rundt og placerer forbenene på ryggen af ham et par gange. Min frygt blev gjort totalt til skamme (ja, jeg er nærmest flov over, at jeg overhovedet havde tænkt tanken), for Elliot vender sig og kigger på hende, og så kommer score-ørerne op og de begynder at lege – det var ikke lige til at se, at Elliot er en 13 år gammel herre 😀

Sookie måtte nærmest gøre alt ved Elliot, og de hyggede sig enormt. Det var godt nok dejligt at se!

Sookie og Elliot fotograferet i en pause i legen

Sookie og Elliot fotograferet i en pause i legen

Sookie ville gerne sove så tæt på Elliot som muligt – og helst lige røre ved ham – som hendes bagben og hale gør her:

Elliot og Sookie får sig en eftermiddagslur

Elliot og Sookie får sig en eftermiddagslur

Elliot elsker at bade, så han blev ovenud lykkelig, da han kom ud på stranden. Sookie forstod ikke helt Elliot’s glæde ved at svømme ud i havet efter noget legetøj. Så hun nøjedes med at studere ham fra vandkanten og vente på, at han kom ind med legetøjet (til hende, mente hun).

Elliot i vandet efter legetøjet og Sookie kigger på

Elliot i vandet efter legetøjet og Sookie kigger på

Selvom Sookie kun havde dyppet poterne i vandet, synes hun alligevel, at hun skulle ryste sig hver gang Elliot gjorde det – hun efterabede sit store idol 😉

Sookie og Elliot ryster sig

Sookie og Elliot ryster sig

Det gik pludselig op for Sookie, at man kunne grave i sandet – og at der kom vand i hullet – det var spændende at nærstudere:

Elliot venter på legetøjet bliver kastet - Sookie studerer sit hul blive fyldt med vand

Elliot venter på legetøjet bliver kastet - Sookie studerer sit hul blive fyldt med vand

Ja, Sookie er faldet godt til her – det er dejligt, for hun er godt nok sød – og nem – hilser glad på alle hunde, mennesker og børn! Hun er så velafbalanceret og hviler i sig selv og tager det hele med sindsro. Det bliver spændende, når vi skal igang med træningen. Vi vil først gerne se på nogle får 😉