Kontorhund og ømt bagben

Vi er igang med at få renoveret husene og der bliver lagt nyt tag, ny isolering, nyt ventilationsanlæg samt nye døre og vinduer – så her bliver sikkert rigtigt flot, når håndværkerne engang er færdige.. men lige nu larmer renoveringen uhyrligt meget! Derfor ville jeg ikke gerne, at Sookie var alene hjemme, mens de arbejder.. at jeg arbejder hjemmefra er umuligt i den larm.. så løsningen blev, at Sookie kommer med mig på arbejde – ingen på kontoret havde noget imod det, nærmest tværtimod 🙂
Jeg har et kæmpe bur, hvor hun kan ligge udstrakt på det korte led, og der er hun i – helt utroligt så eksemplarisk Sookie opfører sig. Hun affinder sig bare med situationen og snorksover det meste af dagen eller ligger bare og tygger lidt i et tyggeben. Jeg er så imponeret over, at hun bare tager tingene oppe-fra og ned; elevator? ok, det er da iorden. Går du til møde i et par timer? fint nok, jeg sover bare videre 🙂
En kollega’s datter er så glad for hunde, så hun har fået tjansen at komme og lufte Sookie omkring frokosttid. Pigen har et godt tag på hunde og Sookie er glad for hende og følger gerne med på en gåtur 🙂

Sookie har fået et ømt bagben da hun liiige skulle spæne efter en kat. Det så ud som om hun trådte ned i et (mosegrise-)hul i skyndingen 🙁 Når benet er varmt, er der ikke noget at se, så det er ikke så slemt. Jeg holder hende dog i ro og har aftalt tid til massage hos Rikke.
Nu hvor Sookie er med på arbejde, er jeg kørt hen til Fælledparken og luftet hende i snor. Der sker så meget derinde – mange mennesker, løbere, fodboldspillere og andre hunde – så det ville trætte hende mentalt mere end at gå en tur herhjemme.
Sjovt nok, troede jeg det ville være hundene hun ville holde øje med og vil hilse på (hun skal hilse på alle hunde hun møder herhjemme), men dem skænkede hun ikke meget opmærksomhed og gad knap nok hilse på dem – nææh, det er fodboldene, der er interessante… måske interessen kommer fra at se Elliot styrte rundt med en fodbold 😉