BCK Klubmesterskab – udstilling

Igår afholdte Border Collie Klubben Klubmesterskaber, hvor der var arrangeret agility, lydighed, rally og udstilling. Jeg havde tilmeldt Sookie til udstilling i junior-klassen (hun er 3 uger for gammel til at kunne stille i hvalpeklassen). Da jeg nu ikke har helt styr på, hvad man gør i en udstillingsring og Felicia tilbød at fremvise Sookie, tog jeg imod tilbuddet – og det er jeg nu rigtig glad for 🙂

Ja, Felicia gjorde det så godt og fik fremvist Sookie flot – selvom Sookie i starten ikke var helt i humør til at stå op (tror det var for varmt og flere forstyrrelser end hun er vant til). Men Felicia’s erfarenhed og tålmodighed fik alligevel overbevist Sookie om at stå pænt 😉

Sookie fik bedømmelsen “excellent” – det højeste man kan opnå og blev placeret som nr 2 i klassen. Jeg har oprettet en side om Sookie til udstilling på  hjemmesiden og her er dommerens bedømmelse af Sookie at finde.

Sookie’s smukke søster Selma blev også udstillet og fik ligeledes bedømmelsen “excellent”. Selma er den tricolour til højre i billedet.

Sookie på sin første udstilling

Sookie på sin første udstilling

Sookie mødte flere gamle som nye legekammerater, bl.a. en af favoritterne Suomi og nu en ny ven Mojo. Sookie og Mojo fik lov at lege, da præmieoverrækkelsen var slut. De hyggede sig enormt meget – men typisk Sookie, så måtte hun også liiige spæne ned og hilse på dem, der trænede på agilitybanen – og jo, efter fysioterapeut-besøget, ser hun ud til at have fået endnu et gear 😮