Agility, hyrdning og hyggedag i MBS

Sidste weekend var jeg til preschool agility i VAS – absolut ikke en succes 🙁 Jeg troede den tid, hvor Sookie løber hen til de andre hunde var ovre. Men aldrig har hun før løbet så meget væk og været så svær at få til at koncentrere sig…

Dagen efter kørte jeg til Jylland, for Sookie skulle passes en uge hos opdrætter Jette. Her fik jeg lige chancen til at hyrde lidt med Sookie. Ja, se.. det var straks en større succes 🙂 Når der er får, er hun helt ligeglad med de andre hunde – det eneste, der kan fange hendes opmærksomhed er fårene. Selve træningen gik rigtigt fint 🙂 Der var en lærerig træningsgang, med mange udfordringer – blandt andet får, der hoppede over en lille å på marken, og så få Sookie til at hente dem tilbage igen. 

Igår hentede jeg Sookie igen og vi kunne også lige få hyrdetrænet lidt igen 🙂 Uha, damen synes nu, at hun har helt styr på det – mere end jeg (og det er sikkert rigtigt nok) 😉 Men ihvertfald skal vi lige igang med at træne “lay down” igen – den kommando var vist blevet lidt rusten på bare en uge 😉

I dag var jeg ude i MBS og træne lidt hvalpeagility med Lene og Qato. Sookie var bare på, og løb ikke hen til andre hunde (der gik forbi) og ej heller hen til Qato, selvom de er rigtig gode legekammerater – så det var en stor succes 🙂 Ja, efterhånden tror jeg på, at denne succes hænger en del sammen med, at vi hyrder sammen..

Da de, der træner rally lydighed i MBS, kom og satte bane op, løb mange af hundene og legede. Hold op, hvor de hyggede sig 🙂 Der lå vandpytter i græsset og hundene løb igennem dem – nok fordi det var der vi kastede frisbee’en 😉