Juleafslutning til hvalpeagility

I går aftes da jeg ankom til ridehallen, hvor vi træner agility, begyndte Sookie pludselig at hyle højlydt – hun havde fundet ud af, hvor vi var! Jeg var spændt på, om hun ville koge helt over til træningen, men slet ikke – hun løb bare noget stærkere end hun nogensinde før har gjort 😮

Vi holdt juleafslutning til hvalpeagility. Det var et rigtigt hyggeligt arrangement, hvor vi blev “udsat” for forskellige øvelser.  Først skulle vi alle dyste i kasteleg, hvor det galdte om at kaste forskellige slags hundelegetøj ud i to ringe og så fik man point, når man ramte.. behøver jeg at sige, at jeg ikke fik mange point der?! 🙂

Næste øvelse var at vise et hundetrick. Det er så ikke dem, Sookie kan flest af.. men hun kan da sidde ret op med forbene på min arm og kigge under armen (prayer mener jeg tricket hedder). Sookie var nok lige lidt over-ivrig, da hun skulle vise tricket.. men hun sad dog stille til sidst 😉

Tredje øvelse var en fremsending med en tunnel. Det galdt om at bevæge sig mindst muligt. Den første vej rundt gik det fint, Sookie var fremadrettet og søgte tunnellen. Den anden vej tog jeg farten af ved sidste spring og Sookie flyttede straks fokus hen på første-springet. Det er jeg nu rigtig glad for, for det viser egentlig, hvor lydhør hun er 🙂

Fjerde øvelse var en lille sektion på 8 forhindringer. Sookie spænede afsted og søgte alle forhindringerne (også flyvespringet, som hun vist ikke har prøvet før!). Sookie løb sektionen i den hurtigste tid af alle – vildt! Jeg havde lige stået og kigget på Lone med Jet løbe banen og tænkte: flottere kan det ikke gøres! Sookie er da bare for super sej 😀  Her på videoen er Sookies løb – kvaliteten er lige den bedste, når man filmer i en ridehal.

[youtube

Jeg trænede også lidt felter med Sookie. For første gang sendte jeg hende over A-brættet, som var sat ned i en højde på ca 1 m. Sookie fræsede over A-brættet og fløj over toppen – to skridt på nedgangssiden og så lægge sig på et stykke gulvtæppe.. hold dog fast, en fart.. Nu må jeg snart se af få besluttet mig for, hvordan jeg skal træne felter med Sookie 😉