Ugerne blev nu ikke så udfordrende ;-)

Tak for jeres kommentarer til mit tidligere indlæg 🙂 Smart, Charlotte, at tage hundene op på armen – men selvom Sookie ikke er så stor, så er hun nok lidt uhandy at bære på (læs, mine spaghetti-arme kan nok ikke løfte hende i mere end 10 sekunder 😉 ).

Men denne gang blev løbetiden ikke så udfordrende for mig. Det passede med, at jeg skulle på forretningsrejse og dermed skulle Sookie passes. Hun blev passet hos Jette & Stig (Sookie’s opdrætter) mens hun var højløbsk. Så de fik fornøjelsen af hende 😉 Sookie synes det var helt fedt – hun har en halv-lillesøster og de to leger så godt sammen.

Heldigvis har Sookie slet ikke været påvirket af sin løbetid. Hverken Jette eller jeg har kunnet mærke en forskel – og det er bare fedt – så behøver jeg ikke hive 3 uger ud af kalenderen, når Sookie er i løbetid 😀