Elliot har knækket en tand

Jeg tager Elliot til et dyrlæge-tjek ca hver tredje måned.. Elliot er på noget gigtmedicin, da han har gigt i forpoterne, og så er han kommet på hjertemedicin.. Jeg havde lagt mærke til, at han nogle gange raller, når han trækker vejret – og efter han har ligget og hygget sig i kurven (ligger på ryggen og kører rundt fra side til side), så rejste han sig og hostede fælt en gang..

I dag var Elliot til dyrlæge, og ret heldigt, at jeg havde valgt denne dag, for Elliot knækkede noget af en tand (den før den store kindtand i undermunden), da han tyggede i et hud-kødben igår. Han er nu kommet på antibiotika, da han ikke må bedøves nu.. den rallen jeg kunne høre nogle gange, er lidt væske i lungerne, så før det er ude, skal han ikke bedøves. Om en uges tid skal det vurderes, om tanden skal hives ud eller om den forgår af sig selv.. selvom Elliot spiser, er glad og ikke ser ud til at have smerter, har jeg det ikke godt med, at min søde gamle hund måske skal bedøves 🙁