Sookie’s debut i klasse 2

Den 22. august var vi til et dobbelt klasse 1 & 2 stævne hos Slagelse Hundesport i Skælskør – og det var Sookie’s debut i både agility klasse 2 (AG2) og spring klasse 2 (SP2). Der er kun en bane sat op, så det var et lille hyggeligt stævne, hvor man nemt kunne følge med i, hvornår man skulle løbe. Om formiddagen dømte Eigill og om eftermiddagen Susanne.

Det blev ikke til nogle fejlfrie løb, men jeg er yderst tilfreds med vores løb 🙂

Det første løb var SP2. Eneste fejl var en vægring på tredje spring – meget tydeligt på videoen, at jeg kommer for langt op mod fjerde spring. Da jeg nu havde fået en vægring, valgte jeg at prøve at løbe forbi Sookie i slalom og trække hende over det næste spring – det gik okay – men godt Sookie selv løb frem mod det rigtige spring efterfølgende 😉 Sookie vinder klassen med 5 fejl og har også den hurtigste tid af alle 😀

Sookie i AG2 - men det fedtede underlag ved slalom var for glat - så slalomfejl[/caption]

Det sidste løb er SP2.  Her fik jeg også prøvet noget af det handling, som vi lærte af Sarah – og det sad også bare lige i skabet 🙂 Hundene kom fra et spring til højre for en og skulle over et spring til venstre for en, men der stod en slalom, som trak – jeg løber hen til vingen på springet til venstre, trækker med min højre hånd Sookie rundt om mig og over springet og “samler” hende op på højre side af mig – og så skulle hun i slalom. Igen laver Sookie slalomfejl, men denne gang vælger jeg at blive ved med at rette indtil hun havde taget den rigtigt (underlaget var ikke så fedtet her) – for hun lærer meget hurtigt – og hun skulle ikke gerne lære at slalom behøver man ikke tage rigtigt!

Som sagt, er jeg rigtig godt tilfreds med vores løb. Sookie har jo kun ialt løbet 12 klasse 1 løb – så hun har ikke så meget erfaring i hele banegennemløb.