Agilitykursus hos Natasha

I søndags var jeg på et agilitykursus hos Natasha. Vi trænede at hundene skulle komme tæt om vingerne og blind cross – det sidste blev dog til tider lidt udfordrende for mig 😉

Natasha kom med flere gode tips til mig – jeg har det med at stå langt fra vingen og vente på, at Sookie kommer rundt, men det har jeg fået lært nu, at det skal jeg ikke (får dog nok en del tilbagefald, da jeg lige skal ud af vanen 😉 ). Sookie er blevet meget bedre til at komme tæt rundt om vingerne på springene, men jeg skal være opmærksom på, at Sookie også accelererer mellem springene.

Da jeg så videoen, kunne jeg se, at træningen havde givet pote – flere steder accelererer Sookie – og så synes jeg hun laver stakittet super flot 😀

[youtube

Jeg er ved at lære Sookie en højre- og venstrekommando – hun er ikke stærk i kommandoen endnu, hvis mit kropssprog viser noget andet. I første gennemløb kommer jeg til at give hende den forkerte kommando ved springet foran slalom – og selvom hun kun havde taget springet den anden vej rundt, mens vi trænede, så gjorde hun som jeg sagde – dygtig hund, klaphat fører 😉

Jeg kommer også nogle gange til at stå i Sookie’s bane og glemme at give kommandoer – igen, klaphat.. men mon ikke jeg på et tidspunkt lærer det – jeg har jo kun løbet agility i 20 år 😉