Sidste træningsgang i ridehallen

Igår var det sidste træningsgang i ridehallen for denne sæson – og nu rykker agility træningen udendørs igen – det bliver dejligt 🙂
Banerne igår var ret sjove at løbe – der var både noget krævende handling og strækninger med fremadsendelser (det får jeg ikke øvet for tit)

Sookie løb bare så godt – trods jeg ikke fik handlet hende præcist til tider (det er lidt tungt at løbe i ridehallen, da bunden er ret blød – og det er absolut ikke fordi jeg ikke er i god form ;-)).

Løbefeltet på A’et sidder bare i skabet nu 🙂 Vippen, som Sookie ikke har været helt så begejstret for, fløj hun over to gange – det er selvfølgelig ikke noget jeg i længden vil være glad for, men jeg blev alligevel glad igår, for farten var høj og hun holdte sig ikke tilbage 😉 Balancebommen her jeg ikke taget til træning, siden jeg startede på at træne løbefelt – men igår ville jeg lige prøve den i et forløb (jeg ville gerne vide, om hun sprang) – Sookie accellerer på vej op, spæner over toppen og nedgangen og videre frem over et spring – og nåede jeg længere end midten af balancen? Nope… det gik bare stærkt – og ja, hun fik feltet 🙂 Selvfølgelig måtte jeg prøve endnu engang – og her spænede hun også over, poter på feltet og fuld speed videre over næste spring.. ser ud til, at Sookie har forstået sit løbefelt på balancen 😀