Elliot 11. maj 1996 – 13. april 2011

DKLPCH DKELCH DKSPCH DKAGCH SELPCH SESPCH SEAGCH Solfari's Elodea Elliot

DKLPCH DKELCH DKSPCH DKAGCH SELPCH SESPCH SEAGCH Solfari's Elodea Elliot


Jeg troede det ville være lidt nemmere at sige farvel til en hund, der har haft et langt og godt liv – men det er det ikke! Jeg kan takke Elliot for rigtig mange fantastiske oplevelser – blandt andet at blive nr 9 individuelt til Agility VM og vinde NM samt møde en masse skønne mennesker fra hele verden – så ikke nok med, at Elliot havde et indholdsrigt og oplevelsesrigt liv, så gav han også mig mange vidunderlige minder.
Elliot var en ener – den mest fantastiske hund, jeg kunne ønske mig. Elliot var sikker på, at han var verdens ottende vidunder og nød al opmærksomheden han tiltrak – og hans rigtig gode venner blev hilst med en søløve-gøen 🙂
Tak, Elliot, for så mange dejlige timer jeg havde sammen med dig! Hils Basil & Kopy i hunde-himlen! R.I.P. Elliot…