Agility i Skælskør og hyrdekursus

Jeg har haft lidt travlt med at lave ny hjemmeside, så jeg er lidt bagud i opdateringerne. Håber I synes om min nye hjemmeside 🙂

Jeg var forrige weekend til agility-stævne i Skælskør om lørdagen. Det plejer altid at være et lille hyggeligt stævne, så jeg valgte at tage til det stævne i stedet for Hvalsø. Jeg løb 2 AG2 løb og 2 SP2 løb. Sookie løb faktisk ret pænt, vi havde dog fejl i alle løb – men yderst tilfreds 🙂 Sookie kan jo ikke gøre for, at hun har mig, som handler 😉 Gladest er jeg for, at hun fik feltet på balance-bommen begge gange! De fejl vi fik var vægringer – enten fik jeg trukket hånden for hurtigt til mig eller det var slalom fejl.

Søndag var jeg på hyrdekursus ved Jette Friis-Jensen.. Sookie er bare så dygtig, og hun havde været nået langt nu, hvis jeg havde været erfaren. Sookie er blevet ret så sej til fradrivning, men er der “træk”, så løber fårene dertil – Jette gav mig nogle gode fif, og så havde Sookie bare styr på fårene igen og de nåede ikke at løbe hen til “trækket” 😀