Dania Cup 2011

Jeg har deltaget i agility-ugestævnet Dania Cup 2011, som blev afholdt i Herlufsholm. Igen havde dommerne lavet spændende baner, som er lidt sværere end til de normale stævner. I år deltog endnu flere udøvere fra andre lande – så en rigtig god agility uge, hvor man kunne se flot agility på højt plan. Helt suveræne var en englænder og ungarer, der begge opnåede at blive danske champions i løbet af ugen – totalt flot!

Vi har ikke mange resultater at prale af, men vi havde rigtig mange super løb, hvor bare lige det sidste manglede. Sookie var super sej at løbe med – hun var helt tændt og alligevel styrbar 🙂

Sookie for fuld speed

Sookie for fuld speed

Sookie løb hurtigere end hun plejer, så derfor var min timing ikke helt på plads – samt at der var meget, jeg ikke kunne nå nu, hvor hun løber så stærkt. Farten i slalom er sat væsentligt op og på vippen holder hun sig absolut ikke tilbage mere – nu fik vi endda fejl, da hun ikke havde tid til at vente på vippen nåede jorden 😮

Vi fik også vores aller første fejl på A’et – men det var nok mest min skyld… jeg skiftede bag Sookie på A’et og sagde “go on” – det fik Sookie til at sagtne farten og kigge efter mig – for der var et “flyv” efter A’et, men ingen spring (min “go on” kommando betyder at springe).

Løbefeltet på bommen skulle man kigge længe efter.. tror hun ramte en enkelt eller to gange i alt. Ikke en særlig høj statistik, men Sookie kunne simpelthen ikke stå ordentlig fast på balancebommene. Den ene var nymalet, og der var ikke kommet sand i malingen, så den var rigtig glat og endnu mere glat, når duggen var faldet eller det regnede. På den anden bom var malingen slidt af flere steder. Meningen var, at KAF skulle have fået nye forhindringer med gummi, men de nåede desværre ikke at komme før stævnet. En anden grund var, at Sookie nu løber endnu hurtigere, så hun nåede at overhale mig over balancen og sprang så til siden, når jeg var bagefter – det skal der så lige trænes lidt mere på 🙂

Der var en masse handling, der sad lige i skabet – og vi havde flere rigtig gode løb, hvor Sookie også tidsmæssigt ville have placeret sig i top 5, hvis vi ikke havde fået fejl (eller var blevet disk’et). Her er en video af de løb og sekvenser, som var bedst:

target=”_new”>

Vi havde faktisk kun et fejlfrit løb og det var i en SP2 klasse. Banen var den eneste i hele ugen, der ikke var svær handlingsmæssigt – en rigtig racer bane. Sookie snubler eller noget i en tunnel og er lang tid om at komme ud. Ialt 29 hunde er fejlfrie og Sookie bliver nr 7 – 1.2 sek efter vinderen. Helt stolt over, at Sookie kan følge med de super hurtige hunde 🙂

Alt i alt en super uge, super selskab og total råhygge – glæder mig allerede til næste års ugestævne 😀

fuld koncentration :-D

fuld koncentration :-D