Navn og legetime -::- Name and play time

Jeg har nu besluttet mig for hvalpens navn – jeg har altid kaldt mine hunde deres stambogsnavn (pånær Sookie), men Basil, Elliot og Kopy hed alle det på stamtavlen. Jeg har tænkt på flere navne, men vil holde mig til at kalde hende hendes stambogsnavn – dog stavet Vini 🙂

jeg hedder Vini :)

jeg hedder Vini :)

Igår mødte jeg Lone med Fabi og Aidan på vores gåtur igår. Det var meget heldigt, for Sookie har lavet et eller andet og træder ikke igennem på det ene bagben, så hun går i snor nu. Så Vini blev glad, da hun så Aidan og de to legede rigtigt godt sammen. Vini forstod ikke lige først brydelegen, men da Aidan startede på at fræse rundt, var hun helt med på den 🙂

Her er lidt billeder fra legetimen – klik på dem for at se dem i større format 🙂

Vini & Aidan

Vini & Aidan

Aidan & Vini

Aidan & Vini

Vini & Aidan

Vini & Aidan

Vini for fuld speed

Vini for fuld speed

Vini

Vini

Lange tunger ;-)

Lange tunger ;-)

 

-::-  -::-  -::-  English version  -::-  -::-  -::-

I have now decided on a name for the puppy. I usually call my dogs the same as they are named on their pedigree (except from Sookie) but Basil, Elliot and Kopy were all given this name by their breeders. I had considered a few names but will stick to calling the puppy the name she was given by her breeder – except I will spell it Vini 🙂

jeg hedder Vini :)

my name is Vini :)

Yesterday I met with my friend Lone who has two shelties. The young one, Aidan, is only two months older than Vini. Vini was so happy to see Aidan as Sookie has been restricted in running and playing as she seems to limp slightly. Vini and Aidan had a great time and were running like crazy – Vini loves the chasing game 🙂

Here are some photos from the play time – click on the thumb nail to see a larger picture 🙂

Vini & Aidan

Vini & Aidan

Aidan & Vini

Aidan & Vini

Vini & Aidan

Vini & Aidan

Vini for fuld speed

Vini for full speed

Vini

Vini

Lange tunger ;-)

long tongues ;-)