Legeaftale med Milo -::- Play date with Milo

Felicia har lige fået Milo, som er en uges tid ældre end Vini. Vi aftalte, at de skulle mødes for at lege. Vini og Milo var klar på at lege fra første øjeblik – så sjovt at se border collie hvalpe lege sammen – de forstår bare hinanden. Selvom jeg synes Vini er vokset meget på de bare to uger, så var hun alligevel et lille nips ved siden af Milo 😉 Nedenfor er der nogle billeder fra deres legeaftale.

-::- -::- -::- -::-  -::-  English version  -::-  -::-  -::-  -::-  -::-

Felicia, who owns one of the most beautiful border collies in Denmark, has recently got a new rising star – a border collie puppy named Milo. Milo is only a week older than Vini and therefore we had arranged a play date yesterday. From first sight the two became the best friends and had a great time together. Vini has grown a lot the last two weeks but comparing her with Milo, she is still a little puppy 🙂 Here are some pictures from the play date.

Vini & Milo

Vini & Milo