Sookie & Vini til svømning

Jeg havde vundet et gavekort til en halv times hundesvømning, så nu skulle det bruges. Det er godt nok længe siden Sookie  sidst har svømmet. Jeg plejede at lægge fiskeguffer på vandet, som Sookie så svømmede efter. Denne gang tog jeg noget legetøj, og det tændte Sookie helt vildt – hun sprang i vandet så vandet sprøjtede op 😀 Sookie er i en rigtig god form, hun blev slet ikke forpustet af at svømme – og hun gav den altså gas 😉

Vini fik en svømmevest på, og skulle også prøve at svømme. Hun havde først kigget på Sookie svømme (og kunne se, at hunde ikke dør af at svømme ;-)), før jeg satte hende ned i bassinet og skulle svømme efter Sookie tilbage. Vini er total sej, hun svømmede med det samme – ikke noget med at pjaske 😀

Dejligt med to rene og trætte hunde 🙂

Vini i svømmevest

Vini i svømmevest

.