DGI agilitystævne

I weekenden afholdte DGI agilitystævne i en ridehal blot et kvarters kørsel fra hvor jeg bor. Jeg havde tilmeldt Sookie, da jeg tænkte, at jeg bare kunne køre hjem, hvis det blev for koldt 😉

Igår startede vi med agility-løbet  – det var ellers en drømme opstilling med balancebommen og et spring direkte efter, men det lykkedes mig at gøre Sookie i tvivl, så hun sprang både feltet og rev springet ned 🙁 Det blev til yderligere en vægring og en flyver på vippen, så ikke det bedste løb..
Spring løbet fik jeg et par steder ikke forberedt Sookie rigtigt, så hun fik nogle store buer og en nedrivning, men ellers et godt flow.

I dag rev hun første pind i agility-klassen, men ellers fejlfri – balancebommen var anden sidste forhindring og det sidste spring stod lige for – inden løbet havde jeg besluttet, at fik hun ikke feltet på balancen, så er eksperimentet med løbefelter slut – måske var det derfor Sookie fik feltet, for jeg var rimelig afslappet og fik fortalt hende, hvad hun skulle efter balancen allerede på vej op ad balancen 😉 Og sørme om ikke hun havde den suveræn hurtigste tid 😀
Springløbet får jeg vi en vægring på anden forhindring, som er en tunnel – Sookie er normalt meget låst på tunneller, men da hun er på vej hen til hullet, løber jeg modsat, hvilket gør hende i tvivl og drejer lige en gang rundt om sig selv. Resten af løbet gik fint – og stærkt 😀

Vini var med til stævnet – hun synes det var fantastisk med så mange mennesker at snakke med og hunde, der ville lege. Hun er bare så sød og nem at have med 😀

Jeg mødte en gammel agility-ven til stævnet, som fortalte, at hun var begyndt at hyrde samme sted som jeg og de skulle mødes om eftermiddagen. Jeg besluttede mig for at køre op og se dem hyrde. Der kom flere og flere til, og det var smadder hyggeligt at se dem alle. Sookie kom lige på, og jeg fik trænet udløb 🙂

På vejen hjem kørte jeg forbi hundeskoven, og gik en tur med hundene. Så nu har jeg to dejlig trætte hunde 🙂