Puppy Class Graduates

Vini har som sagt deltaget i Silvia Trkman’s online Puppy Class og hun har sørme lært en masse 😀 Nu er klassen desværre slut, men vi kan stadig øve videre på mange af øvelserne – nogle har vi slet ikke startet på. Jeg kan kun anbefale denne klasse – det har været fedt, at man bare kunne træne tricks når det passer en og det at filme ens træning og bagefter kigge det igennem, har lært mig meget – for det som man tror sker, sker ikke altid 😉 Og det er tydeligt, om rosen falder, når den skal! Filmen uploader man og så giver Silvia feedback til en.

Når klassen er slut, får vi som belønning en af Silvia’s DVDer efter eget valg, hvis man laver en “Eksamens” video – indeholdende de tricks man har lært igennem hele kurset. Med sådan en gulerod for næsen af en, har jeg lavet videoen nedenfor af de Tricks, Vini har lært 🙂

-::- -::- ENGLISH VERSION -::- -::-

Vini has participated in Silvia Trkman’s online Puppy Class and she has indeed learned a lot 😀 Unfortunately class is over now but we can still improve on many of the tricks – and some she doesn’t master yet. I can recommend this form for classes – it was great that I could train Vini when it suited me the best and still get feedback. I have really learned a lot from watching the videos of our training – what I thought I did I realised I didn’t always do 😉 It also gave me a fantastic overview whether I praised or jack potted when I should! You upload the video and Silvia gives feedback to it.

When class is over you will get one of Silvia’s DVDs if you post a graduation video – what a treat 😀