Årets første DAL løb

link til DAL

Vi har løbet årets første DAL løb i agilityklubben. DAL er en konkurrence imellem tilmeldte klubber og individuelle resultater tæller også. Fire gange om året får klubberne udleveret en banetegning og i alle klubber løber man den samme bane – resultater bliver indsamlet og sendt til DAL koordinatorerne.

Vi startede med at løbe et opvarmningsløb (som selvfølgelig ikke må være den samme bane som vi konkurrerer på). Sookie var meget ivrig – så har jeg vist sagt det pænt 😀 Hun var helt sikker på, at der kun var en indgang til en tunnel, og lige meget, hvor meget jeg kaldte, så skelede hun ikke engang til det hul. Og slalom lavede hun også fejl, løb rigtigt ind, men løb ud igen. Det har jeg lissom set et par gange nu – og det sker kun, når hun er meget tændt, hvilket gør det lidt svært at få trænet en almindelig træningsdag.

Næste løb er det, der tæller – og heldigvis havde Sookie fået brændt det overskydende krudt af, så hun var knap så selvstændig på banen 😉 Jeg skulle sikre mig, at hun fulgte mig ved tunnellen, så hun gik i den rigtige indgang, så jeg tog farten meget af.. for meget, for Sookie var lige ved at dreje alt for skarpt og derved tage en forkert forhindring… ups.. men vi spildte bare lidt tid.. resten går fint indtil anden sidste forhindring, hvor jeg ville have ‘handlet’ Sookie anderledes ved springet før, men jeg når ikke det jeg havde planlagt, så jeg får ikke givet hende ordentlige signaler til, hvad hun skal – så vi spildte tid og var lige ved at få en værgring.. men ingen fejl – så vi kom igennem årets første bane (i klubbens anden hurtigste tid :-D). Klubben fik lige tre store og små hunde fejlfrie igennem, så det er fint!