KAF Club Championship -::- KAF Klubmesterskab

Today my agility club had arranged a Club Championship and I participated with both Sookie and Vini. It’s getting cold in Denmark and it was very windy but luckily it didn’t rain 🙂

Sookie did really, really great – I’m so proud of my little dog 😀 I have no clue why but I often get to stand too far away from the wing when I send Sookie around the jump – and unfortunately I did this today and Sookie knocked the bar down – for this reason we didn’t win the Club Championship 🙁 Sookie became number 3.  Anyway, as said, I am so happy about Sookie’s performance and that Sookie and  I were completely engaged with one another and the teamwork was in top – that’s the most important for me! But guess what I will be training this winter?! 😉

Here’s the video of Sookie’s runs:

Vini was in the “baby” class – there were only jumps and tunnels on the course. I am currently focusing on Vini’s turns and seldom train that she is to run in straight lines. Reason being that she is the kind of dog that looks at things and think: I can do that – in full SPEED. So no need for any kind of motivational training 😉 Vini did really great. In second run I didn’t trust her so I called her off the jump she was heading at – and she ran by and took the jump from the wrong side – DOH!! Anyways, Vini is so fun to run with 🙂

Here’s the video of Vini’s runs:

-::- -::- Dansk version -::- -::-

I dag afholdt min agilityklub,  KAF, klubmesterskaber og jeg deltog med både Sookie og Vini. Det er ved at blive koldt her i Danmark og det blæste meget, men heldigvis regnede det ikke!

Sookie gjorde det fantastisk godt i dag – jeg er så stolt af den lille hund 😀 Men jeg aner ikke, hvorfor jeg ikke kan lære, at jeg skal være tæt på vingerne, når jeg sender Sookie rundt om springene for at tage dem bagfra… og dette kom jeg til at gøre igen i dag, med det resultat, at Sookie river ned – og dette kostede os titlen som Klubmester 🙁 Sookie bliver nr 3. Men når det er sagt, så er jeg bare så  glad for, at vores løb bare er begyndt at køre – vi er ved at have et rigtigt godt teamwork og det er vigtigst for mig 😀 Men gæt, hvad vi vil træne på her til vinter?! 😉

Her er video af Sookie’s løb:

Vini deltog i “baby” klassen, som kun bestod af spring og tunneller. Lige nu fokuserer jeg mest på, at Vini skal dreje tæt om vingerne, så jeg træner sjældent, at hun skal løbe lige frem. Grunden til dette er, at Vini er den type hund, der tænker: Det der kan jeg – i FULD FART! Så det er ikke motiverende træning, der er behov for 😉 Vini gjorde det rigtigt flot! I det andet løb, får jeg desværre kaldt hende væk fra et spring, som hun skulle have, med det resultat, at hun løber forbi og vi bliver disket 🙁 Anyway, Vini er så sjov at løbe med 🙂 

Her er video af Vini’s løb – og en stor tak til Lene, Jael og Christina, for jeres motiverende kommentarer 😀