Puppies :-))) -::- Hvalpe :-)))

On the 25th of September, Vini fetched a toy and brought it to her box – Jette took it away, and but Vini found it and brought it back in the box. Maybe she was thinking that the first puppy shouldn’t be alone and have company 😉

Vini with Mr Pig

Vini with Mr Pig

Shortly after, Vini gave birth to 4 puppies – two boys and two girls. The birth went without difficulty or any kind problems – almost too easy: two contractions and puppy was born. So when the first puppy came, Vini just looked at it thinking: where did this come from? 😉 She figured out it was her puppy and started to clean him up 🙂

Puppies day 1

Puppies day 1

Vini with her puppies

Vini with her puppies

20Den 25. september hentede Vini noget legetøj og bragte den til boksen – Jette tog den fra hende, men Vini fandt den igen og bragte den tilbage til boksen. Hun tænkte nok, at den første hvalp skulle have lidt selskab 😉

Vini with Mr Pig

Vini med Hr Gris

Kort efter fødte Vini 4 hvalpe – to hanner og to tæver. Fødslen gik uden problemer af nogen art – det gik nærmest for let: to veer og hvalpen var ude. Så da den første hvalp kom, kiggede Vini på den og hun så ud til at tænke: hvor kom det der fra? 😉 Hun fandt hurtigt ud af, at det var hendes hvalp og startede på at rengøre ham 🙂

Tags: