Puppies 3 weeks old -::- Hvalpene 3 uger gamle

Puppies are growing – well, that’s expected 😉 But now they have opened their eyes, playing, walking and also trying to run. They have found out that they can make noises, so they are experimenting with all the kind of noises they can make: barking, growling, creaking, etc. Now when they are playing, they are also vocal – first time they were vocal when playing, Vini was starring at the puppies for a long time, trying to figure out why the puppies were saying all these various noises – when one  of the puppies went into the play-bow position, Vini realised they were all okay and just playing – and she went into same position 🙂 Vini is doing a great job – she is so relaxed about everything and alert to the needs of the puppies – can’t imagine a better mom 😉

-::- -::- -::- Dansk -::- -::- -::-

Hvalpene vokser – ja, det er jo ligesom forventet 😉 Men nu har de åbnet øjnene, leger, går og prøver at løbe. De har fundet ud af, at de kan lave lyde, så de eksperimenterer med alle de lyde, de kan lave: gø, knurre, knirke, osv. Nu når de leger, er de også larmende – første gang de larmede, da de legede, stod Vini i lang tid og kiggede på hvalpene og prøvede at finde ud af, hvorfor de sagde alle disse lyde – da en af hvalpene gik i legeposition, fandt Vini ud af, at de var okay og blot legede – og hun gik i samme legeposition 🙂 Vini gør et rigtigt godt job – hun er så afslappet omkring det hele og meget opmærksom på hvalpenes behov – kan ikke forestille mig en bedre mor 😉