Scent Discrimination -::- Næseprøve

Sookie is a bit borred now that Vini is not home, so now I’m challenged finding some tricks and exercises Sookie can do to keep her happy 😉 Sookie already knows a lot of tricks – they can still be refined though.. So thought instead to teach her the Scent Discrimination exercise, which is about the dog identifying and retrieving the article that the owner has touched. Sookie loves this training and the video shows how she has progressed after 3 sessions and in total of 7-8 minutes training 😮 Pretty magnificent 😀

-::- -::- -::- Dansk -::- -::- -::-

Sookie keder sig lidt, nu hvor Vini ikke er hjemme, så jeg er udfordret med at finde nogle tricks og øvelser, som Sookie kan lave, så hun forblive glad 😉 Sookie kender allerede mange tricks – de kan dog stadig blive forfinet.. Så tænkte, at jeg i stedet vil lære hende næseprøve-øvelsen, som går ud på, at hunden finder og henter den klods, som ejeren har rørt ved. Sookie elsker denne træning og videoen viser hvor langt hun er nået på bare 3 sessioner og 7-8 minutters træning i alt 😮 Fantastisk lille hund 😀