Puppies 7 weeks old -::- hvalpene 7 uger gamle

Mette and I went to visit the puppies (I had also planned to go two weeks ago but then my car got dented and was at the workshop for more than a week :-(). But puppies are already now 7 weeks old – and they are very, very active and very, very happy 😀

During the last couple of weeks, Jette has taken the puppies out for a drive a few times – it went well every time and no puppies got sick 🙂 Puppies have also been out to the fields so they can explore new places and have the opportunity to just RUN 😀

Well, of course I have a bias opinion, but these puppies’ structure is so great! Angulations, bones, and look are just awesome – for not to mention how agile they are!! I am really looking forward to follow those puppies and I’m sure they will all be great 😉

Puppies have all been named now, and this is who is who:

Solfari's Aikandi Dexter - his call name will be Sky

Boy number 1 – pedigree name: Solfari’s Aikandi Dexter

Girl number 1 pedigree name is: Solfari's Aikandi Dea

Girl number 1 pedigree name is: Solfari’s Aikandi Dea

Boy number 2 - pedigree name: Solfari's Aikandi Derek

Boy number 2 – pedigree name: Solfari’s Aikandi Derek

Girl number 2 - pedigree name: Solfari's Aikandi Dicte

Girl number 2 – pedigree name: Solfari’s Aikandi Dicte

 

 

 

 

 

 

 

 

Here’s some photos of the puppies, who found my leash and had a blast – so fun to watch how those puppies can find different ways to entertain themselves 😀

And here’s a video of the puppies playing:

-::- -::- -::- Dansk -::- -::- -::-

Hvalpene er nu 7 uger gamle allerede! Mette og jeg var en tur i Jylland for at se hvalpene. Jeg havde egentlig planer om at tage derop for et par uger siden også, men min bil var på værksted i over en uge, så jeg kom desværre ikke afsted 🙁

Hvalpene er allerede meget, meget aktive og meget, meget glade 😀 I løbet af de sidste par uger, har Jette taget hvalpene ud på køreture – det er gået helt fint, og ingen af hvalpene blev køresyge 🙂 Hvalpene har også været på ture på markerne, hvor de har mulighed for at opleve nogle nye områder og har mulighed for bare at LØBE 😀

Selvfølgelig er jeg farvet af, at Vini er min hund, men disse hvalpes bygning er bare så fantastisk!! Vinklerne, knogler og deres udseende er bare helt fænomenal – for ikke at nævne, hvor adrætte de er! Jeg ser virkelig frem til at følge disse hvalpe og er sikker på, at de alle bliver fantastiske 😉

Hvalpene har fået navne nu:

Solfari's Aikandi Dexter - his call name will be Sky

han nr 1 – stamtavle navn: Solfari’s Aikandi Dexter

Girl number 1 pedigree name is: Solfari's Aikandi Dea

tæve nr 1 – stamtavle navn: Solfari’s Aikandi Dea

Boy number 2 - pedigree name: Solfari's Aikandi Derek

han nr 2 – stamtavle navn: Solfari’s Aikandi Derek

Girl number 2 - pedigree name: Solfari's Aikandi Dicte

tæve nr 2 – stamtavle navn: Solfari’s Aikandi Dicte

 

 

 

 

 

 

 

 

Der er flere billeder foroven, hvor hvalpene har fundet min line – sikke en fest de havde med at lege med den 🙂 Utroligt at se, hvordan de kan finde forskellige måder at underholde sig selv på 😀