Aikandi That’s Me

I am planning to breed on Vini in the fall/winter and therefore thought that I should have a kennel name. I thought just naming my kennel for “Aikandi” (rephrase of eye candy) wouldn’t really tell what kind of dogs I want to breed. I therefore decided for the prefix “Aikandi That’s Me” as aim is to breed puppies that will shine in whatever sport they will be doing and last but not least breeding puppies that are well balanced and full of confidence. My prefix has been approved by FCI and Danish Kennel Club (DKK) 🙂

-::-

Jeg planlægger at Vini skal have hvalpe til efterår/vinter og tænkte, at jeg derfor burde have et kennelnavn. At kalde min kennel for “Aikandi” (omskrivning af eye candy (fryd for øjet)) ikke ville fortælle, hvilken slags hunde jeg gerne vil opdrætte. Jeg besluttede mig for navnet “Aikandi That’s Me”, da målet er at opdrætte hvalpe, der vil gøre det fantastisk i hvilken som helst sportsgren, og sidst men ikke mindst opdrætte hvalpe, der er velafbalancerede og fuld af selvtillid. Mit kennelnavn er godkendt af FCI og DKK 🙂

kennelprefix