We qualified for European Open 2016 -::- Vi skal til European Open 2016

It is so crazy – my two shining stars, Sookie and Vini, are both qualified for the European Open (EO) in France!! I am just over the moon 😀 I am really proud that not only one but both my dogs are qualified – it is so surreal 😉 Since I started studying a Masters degree for 1 1/2 year ago the agility training with both dogs has been limited to once a week – the reason for why I decided for Vini to have stopped contacts as I couldn’t train the needed sequences when training in a class. And the last half year we haven’t trained much due to Vini’s injuries and Sookie who had heart/lungworms. So qualifying both dogs or even just one dog was an achievement I had only hoped for 😀 Already now looking forward to all the fun we are going to have in France!

Vini & Sookie

Vini & Sookie

Det er SÅ vildt – mine to stjerne, Sookie og Vini, er begge kvalificeret til European Open i Frankrig!! Jeg er SÅ glad 😀 Jeg er virkelig stolt over ikke bare at have kvalificeret en, men begge hunde – det er så uvirkeligt 😉 Siden jeg startede på at læse en Masters på universitetet (ved siden af mit fuldtidsjob), har agilitytræningen med hundene været begrænset til en gang om ugen – årsagen til at jeg valgte, at Vini skulle have stop-felter, da jeg ikke kunne træne de sekvenser, der var behov for, når man træner på et hold. Og det sidste halve år har træningen været afbrudt af skader og hjerte-/lungeorm. Så det at kvalificere ikke bare en, men begge hunde, er en drøm gået i opfyldelse 😀 Glæder mig allerede til EO!